Wieman advies en dienstverlening
Management consultancy

U heeft uw eigen bedrijf opgericht. En al die jaren staat u ook al zelf aan het roer. Het basisidee bleek een goed idee. U bent er hard mee aan de slag gegaan. En het resultaat mag er zijn.

De pioniersfase bent u goed doorgekomen. Ook in de groeifase bleef het goed gaan. Maar nu is het tijd om verder te kijken. Uw basisconcept moet bijgesteld worden. Andere markten? Andere producten?

Vragen die beantwoord moeten worden. Maar dat redt u niet alleen. En u redt het ook niet met de kwaliteiten die u in huis heeft. Uw medewerkers zijn samen met u klein begonnen. En samen met u groot geworden. Daardoor is hun blik op de markt te smal om een goed klankbord te kunnen zijn voor uw toekomstplannen. U heeft behoefte aan iemand die u begrijpt.

Wieman advies en dienstverlening komt naast u staan als een ´business friend´. Hij coacht u. Hij stimuleert u in het ontwikkelen van ideeën. En hij helpt u in het maken van keuzes zodat u uw plannen kunt uitvoeren. Kortom, hij is zowel een stimulator als een realisator.

Deze ´business friend´ wordt ook wel management consultant genoemd. Hij is een kritische sparring partner. En hij neemt op uw verzoek ook de verantwoordelijkheid voor de implementatie van een nieuw proces of systeem. Echter, voor het zover is moet er eerst een basis gelegd worden. Het begint immers met vertrouwen. Dat kan alleen door intensief contact. Net als bij vriendschap.


© 2007  Wieman advies en dienstverlening