Wieman advies en dienstverlening
Visie

Onze positie op de markt wordt uitsluitend bepaald door de vraag van de klant ?n onze mogelijkheden om deze vraag te beantwoorden.

Wij signaleren bij veel organisaties een behoefte aan tijdelijke ondersteuning in financieel en algemeen management. Pieken kunnen soms niet door de normale bezetting worden opgevangen, om reden van kwaliteit (specifieke kennis) of kwantiteit (er is teveel werk). Ook kan het inzetten van een buitenstaander zorgen voor een frisse kijk of een stabilisering van de situatie.

Veel bedrijven worden de laatste jaren gedrongen om hun systemen, processen en rapportages aan te passen aan veranderde regelgeving (IFRS, Sarbanes-Oxley, WMO, DBC's, Tabaksblat). Dat kost enorm veel energie en vaak wordt gebruik gemaakt van extra tijdelijke capaciteit.

Ook is er een sterke toename van het aantal reorganisaties en fusies van bedrijven en organisaties (denk aan de zorg en de energiesector). Dit levert ook veel extra werk op, dat de krachten van de aanwezige medewerkers wel eens te boven gaat.

Wij worden geboeid door de kans om in deze situaties ons vakmanschap in te zetten. Dat vraagt het vermogen om te schakelen en snel thuis te raken in organisaties, systemen en culturen.

Daarnaast willen wij graag verantwoordelijk zijn voor de daadwerkelijke implementatie van een oplossing bij de klant. Wij werken graag verder n? de analyse van het probleem en maken de klus af.


© 2007  Wieman advies en dienstverlening